EDIT MAIN
Plus_blue

PHS Bell Schedule 2018-2019

Regular Bell Schedule

7:55-8:40 1st Period (45 minutes)

8:40-8:55 BREAK (15 minutes)

9:00-9:45 2nd Period (45 minutes)

9:50-10:35 3rd Period (45 minutes)

10:40-11:25 4th Period (45 minutes)

11:30-12:15 5th Period (45 minutes)

12:15- 12:45 LUNCH (30 minutes)

12:50-1:35 6th Period (45 minutes)

1:40-2:25 7th Period (45 minutes)

2:30-3:15 8th Period (45 minutes)

Pep Rally Bell Schedule

7:55-8:40 1st Period (45 minutes)

8:40-8:55 BREAK (15 minutes)

9:00-9:40 2nd Period (40 minutes)

9:45-10:25 3rd Period (40 minutes)

10:30-11:10 4th Period (40 minutes)

1:15-11:55 5th Period (40 minutes)

11:55-12:25LUNCH (30 minutes)

12:30-1:10 6th Period (40 minutes)

1:15-1:55 7th Period (40 minutes)

2:00-2:40 8th Period (40 minutes)

2:45-3:15 Pep Rally (30 minutes)

Advisory Bell Schedule

7:55-8:40 1st Period (45 minutes)

8:40-8:55 BREAK (15 minutes)

9:00-9:40 2nd Period (40 minutes)

9:45-10:00 Advisory (15 minutes)

10:05-10:45 3rd Period (40 minutes)

10:50-11:30 4th Period (40 minutes)

11:35-12:15 5th Period (40 minutes)

12:15-12:45 LUNCH (30 minutes)

12:50-1:35 6th Period (45 minutes)

1:40-2:25 7th Period (45 minutes)

2:30-3:15 8th Period (45 minutes)